Наші новини

logo nmc 01 18

  

22 березня 2024

Семінар для педагогічних працівників професій громадського харчування

 

20 березня 2024 року на базі КЗ «Берегівський професійний ліцей сфери послуг» ЗОР, відповідно до плану роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області, відбувся навчальний семінар для педагогічних працівників громадського харчування «Сучасні виклики у роботі ЗП(ПТ)О з надання освітніх послуг дорослому населенню».

Директор КЗ «Берегівський професійний ліцей сфери послуг» ЗОР Оксана Кулієвич поділилася досвідом роботи закладу щодо підготовки слухачів за короткостроковими курсами зі здобуттям часткової кваліфікації для роботодавців ресторанного сервісу. Також говорила про позитивний досвід навчання слухачів за програмою «Випікання хліба та хлібобулочних виробів» у рамках проєкту «Розвиток трудового потенціалу для України», що реалізовує ГО «Міжнародна фундація розвитку» за підтримки USAID «Економічна підтримка України».

Валентина Бритвак, заступник директора з навчально-виховної роботи, викладач спеціальних дисциплін, детально розповіла про алгоритм розроблення короткострокових навчальних програм.

Директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області Ольга Слюсарєва ознайомила присутніх із Регіональною програмою Стратегії реформування системи шкільного харчування на період до 2027 року в Закарпатській області та Типовою освітньою програмою професійного навчання для підвищення кваліфікації з професії кухар за напрямом «Впровадження різноманітного, збалансованного та якісного харчування в закладах освіти». Також рекомендувала педагогам використовувати у своїй діяльності практичний посібник «Збірник освітніх кейсів із фізіології харчування та безпеки праці кухарів», розроблений у 2023 році науковцями інституту ПТО НАПН України.

cemihar 1 24cemihar 2 24cemihar 3 24cemihar 4 24cemihar 5 24cemihar 6 24

Прочитано 38 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.in.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань