Наші новини

logo nmc 01 18

  

06 березня 2023

Навчання сучасним виробничим технологіям у навчально-практичних центрах

 

staz 11 23

staz 13 23

   З метою удосконалення фахової майстерності, професійних знань, умінь та навичок у період з 27 лютого по 02 березня 2023 р. на базі навчально-практичних центрів ЗП(ПТ)О області організовано стажування майстрів виробничого навчання з професій електротехнічного напряму та автотранспорту.
   У Навчально-практичному центрі електротехнічного спрямування «Energy Skills» Вищого професійного училища № 3 м. Мукачево 6 педагогів із ДПТНЗ «Мукачівський професійний аграрний ліцей ім. М. Данканича», Міжгірського професійного ліцею, ДПТНЗ «Білківський професійний аграрний ліцей» проходили стажування з професій слюсар-електрик з ремонту електроустаткування і електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування. Під час дистанційного етапу слухачі опрацювали навчальний матеріал за програмою стажування, розміщений у хмарному середовищі. Практичний етап передбачав виконання монтажу схем керування асинхронним електродвигуном з короткозамкненим ротором з трьох місць, автоматичного вмикання асинхронного резервного електродвигуна, відкривання і закривання воріт.
   До стажування у Навчально-практичному центрі з професії слюсар з ремонту колісних транспортних засобів Хустського професійного ліцею залучені педагогічні працівники з 5 закладів професійної освіти: Перечинського, Тячівського та Хустського професійних ліцеїв, Свалявського професійного будівельного ліцею, ДПТНЗ «Мукачівський професійний аграрний ліцей ім. М. Данканича». Упродовж стажування майстри виробничого навчання ознайомилися з сучасними технологіями та інструментами, отримали теоретичні знання, необхідні для виконання складних завдань з ремонту колісних транспортних засобів та набули практичних навичок з технічного обслуговування двигунів і ходової частини, ремонту електроустаткування, діагностування автомобіля.
   В обох навчально-практичних центрах учасники стажування мали можливість працювати зі спеціалістами-практиками, які поділилися своїм досвідом та розкрили нюанси роботи за новими виробничими технологіями з використанням сучасних інструментів та приладів.
   Загалом 17 педагогів отримали документи про проходження стажування, що засвідчили успішне виконання програм навчання відповідно до кваліфікаційних вимог із професій.

staz 1 23staz 2 23staz 2 1 23staz 3 23staz 4 23staz 5 23
staz 6 23staz 7 23staz 8 23staz 9 23staz 10 23

Войченко Л.П., методист
кабінету навчально-методичної роботи

Прочитано 124 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.in.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань