Наші новини

logo nmc 01 18

  

31 серпня 2022

Кадрове діловодство у закладах професійної (професійно-технічної) освіти

 

kadrovuku 1 22kadrovuku 3 22

   30 серпня 2022 року Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Закарпатській області проведено семінар для інспекторів з кадрів закладів професійної (професійно-технічної) освіти з окремих питань ведення кадрового діловодства та оновлення бази даних про кадрове забезпечення ЗП(ПТ)О педагогічними працівниками станом на початок нового навчального року. Захід відбувся в режимі онлайн. До участі у вебінарі були запрошені також керівники та методисти закладів освіти.
kadrovuku 2 22   Методист інформаційно-аналітичного кабінету Світлана Словенка-Козлова інформувала про зміни в трудовому законодавстві в умовах воєнного стану.
   Ліна Войченко, методист Навчально-методичного центру, детально зупинилася на особливостях оновлення бази даних про кадрове забезпечення педагогічними працівниками ЗП(ПТ)О станом на 01 вересня 2022 року. Методист наголосила, що формування єдиної бази «Кадрове забезпечення закладу П(ПТ)О» є спільною відповідальністю адміністрації, методичної та кадрової служб. Також зазначила, що система комплектування загального банку повної та достовірної інформації про педагогічних працівників закладів професійної освіти запроваджена НМЦ ПТО у Закарпатській області з метою здійснення аналізу якісного складу педагогічних кадрів та планування роботи з підвищення рівня їх професійної компетентності. В той же час моніторинг педагогічного складу в закладі освіти допоможе правильно вибудувати кадрову політику для досягнення відповідного кадрового забезпечення професійної підготовки кваліфікованих робітників.

Войченко Л.П., методист
кабінету навчально-методичної роботи

Прочитано 153 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.in.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань