Наші новини

logo nmc 01 18

  

15 серпня 2022

Знайомство з учасниками інноваційного віддаленого кластеру «ЕЛЕКТРОІМПУЛЬС»

 

   10 серпня 2022 року у рамках роботи інноваційного віддаленого кластеру «Електроімпульс» педагогічного експерименту з теми «Забезпечення якості підготовки майбутніх фахівці електротехнічного профілю в навчально-практичних центрах закладів професійної (професійно-технічної) освіти» відбулася робоча зустріч голови Координаційної ради, доктора педагогічних наук, професора Лариси СЕРГЕЄВОЇ та співголови Консультаційної ради доктора педагогічних наук Тетяни СТОЙЧИК із педагогічним колективом Свалявського професійного будівельного ліцею (директор Олександр ВЛАСИК) за участі директора навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області Ольги СЛЮСАРЄВОЇ та заступника директора Ірини ЛАДИЖЕЦЬ.
   Учасники знайомилися з оснащенням навчально-практичного центру електротехнічних технологій та матеріально-технічною базою закладу. Цікавим був обмін досвідом із розроблення програм короткострокової підготовки, створення різноманітних електронних демонстраційних матеріалів за навчальними програмами. Відзначено досягнуті результати, наявну мотивацію, синхронну працю у кластері з партнерами, зокрема, Криворізьким професійним гірничо-технологічним ліцеєм.
   У ході робочої поїздки відбулася також зустріч-знайомство із менеджментом і педагогічним колективом ВПУ № 3 м. Мукачево (директор Мирослава ГАЗДИК).
   Очне знайомство з закладами та установами-учасниками кластеру «Електроімпульс» завершилося відвідуванням навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області. Гості знайомилися з кращими методичними напрацюваннями педагогів закладів професійної освіти, методистів, зазначили системний науково-методичний супровід центру, окреслили спільні завдання на найближчий час.
   Результатом відвідування Закарпаття стало підтвердження подальшої співпраці як в реалізації Програми педагогічного експерименту, так і в удосконаленні та розвитку професійної освіти в цілому.

 elektroimpuls 1elektroimpuls 2elektroimpuls 3elektroimpuls 4elektroimpuls 5elektroimpuls 6
   elektroimpuls 7elektroimpuls 8elektroimpuls 9elektroimpuls 10elektroimpuls 11
 elektroimpuls 12elektroimpuls 13elektroimpuls 14elektroimpuls 15elektroimpuls 16elektroimpuls 17
 

Прочитано 170 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.in.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань