Наші новини

logo nmc 01 18

  

17 травня 2023

Засідання методичної секції педагогічних працівників професій для всіх галузей економіки

 

ekonom 1 23   «Цифровізація освітнього процесу: форми та методи» – такою була тема засідання методичної секції педагогічних працівників із професій загальних для всіх галузей економіки (оператор з обробки інформації та програмного забезпечення, обліковець з реєстрації бухгалтерських даних, секретар керівника (організації, підприємства, установи), касир (в банку), конторський (офісний) службовець (бухгалтерія)), що відбулося 16 травня у режимі онлайн.
   Досвідом роботи із використання сучасних освітніх середовищ як один із засобів розвитку творчої компетентності здобувача освіти поділилася Губанова Л.Л., майстер виробничого навчання Тячівського професійного ліцею.
   Із можливостями використання платформи «Всеосвіта», що є незамінним помічником педагога, інформувала учасників Розгоні В.В., викладач спеціальних дисциплін Ужгородського вищого комерційного училища Державного торговельно-економічного університету.
   Про використання хмарних сервісів на уроках професійно-практичної підготовки з професії оператор з обробки інформації та програмного забезпечення ознайомила учасників заходу Гусак А.П., майстер виробничого навчання ВПУ № 34 м. Виноградів.
Викладач спеціальних дисциплін ВПУ № 3 м. Мукачево Голуб О.М. розповіла про використання онлайн-ресурсів у формуванні мобільності викладача як відповідь на запит часу.
   Методист НМЦ ПТО Палош Н.М. провела майстер-клас із використання онлайн інструменту Wakelet для створення колекцій закладок, заміток, відео, зображень і документів для учасників заходу.
   На завершення заходу Словенка-Козлова С.С., методист НМЦ ПТО, поінформувала про завершення роботи творчої групи над наповненням електронного навчально-методичного комплексу з професії оператор з обробки інформації та програмного забезпечення.

ekonom 2 23ekonom 3 23ekonom 4 23ekonom 5 23ekonom 6 23ekonom 7 23ekonom 8 23

Палош Н.М., методист
інформаційно-аналітичного кабінету

Прочитано 115 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.in.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань