Наші новини

logo nmc 01 18

  

10 травня 2023

Конкурс фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти з професії «Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування»

 

montaz 1 23   У рамках реалізації проєкту EdUP „Публічно-приватне партнерство для поліпшення сантехнічної освіти в Україніˮ, що впроваджується за фінансової підтримки Швейцарської агенції з розвитку та співробітництва і ТОВ „Геберіт Трейдінгˮ та виконується Швейцарською фундацією технічного співробітництва з розвитку „Свісконтактˮ, упродовж квітня – травня 2023 року проводиться конкурс фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти з професії „Монтажник санітарно-технічних систем і устаткуванняˮ. Станом на 08.05.2023 вже проведено такий конкурс у 16 закладах професійної (професійно-технічної) освіти України із 22 запланованих. Хустський професійний ліцей також є учасником зазначеного проєкту.
   Конкурс складається із теоретичної частини (індивідуального письмового тестування, яке містить з 30 тестових запитань) і практичної частини (індивідуального практичного завдання „Збірка водомірного вузлаˮ). Конкурсне завдання виконується одночасно 4 учасниками.
У конкурсі, що проводився на базі навчально-практичного центру Хустського професійного ліцею, взяли участь 12 учнів закладу освіти.
   За результатами конкурсу призерами стали: І місце – Беч Євген, ІІ місце – Чопик Володимир, ІІІ місце – Ерфан Богдан. Усі учасники вчасно виконали теоретичне завдання, на практичне – використано на 15 хвилин менше за встановлений термін. „Остаточний результат виконання робіт – 7 хвилин 23 секунди – на сьогодні є найкращим серед конкурсантів із 16 закладів професійної (професійно-технічної) освіти Україниˮ, – зауважила Ніна Іларіонова, експертка з розвитку партнерських відносин проєкту EdUP.
   За підсумками Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти з професії „Монтажник санітарно-технічних систем і устаткуванняˮ 10 кращих учнів із 22 закладів професійної (професійно-технічної) освіти України поїдуть в Австрію і Швейцарію для обміну досвідом.

montaz 2 23montaz 3 23montaz 4 23montaz 5 23montaz 6 23

Прочитано 112 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.in.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань