Версія для друку
23 березня 2023

Курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників ЗП(ПТ)О у березні 2023 року

 

kurs 3 23   Продовжується підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти згідно із затвердженими планами-графіками курсів на 2023 рік.
   У березні завершила навчання у Науково-методичному центрі професійно-технічної освіти та підвищення кваліфікації інженерно-педагогічних працівників у Хмельницькій області група педагогів професійної підготовки закладів П(ПТ)О.
   Протягом місяця за планом передбачено проведення організаційно-настановчих сесій курсів у ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України та Білоцерківському інституті неперервної професійної освіти. Підвищують кваліфікацію педагогічні працівники з числа керівного складу закладів професійної освіти: шестеро заступників директорів із виховної (навчально-виховної) роботи та троє старших майстрів.
   Також перший етап навчання успішно завершила група слухачів на тематичних курсах «Професійний розвиток педагогічних працівників закладів професійної (професійно-технічної) освіти». Вперше такі курси організовані для викладачів професійно-теоретичної підготовки та майстрів виробничого навчання ЗП(ПТ)О Університетом менеджменту освіти.

 kurs 1 23kurs 2 23kurs 4 23kurs 5 23

Войченко Л.П., методист
кабінету навчально-методичної роботи

Прочитано 117 разів