Версія для друку
17 березня 2023

Засідання навчально-методичної ради

 

rada 1 23   16 березня 2023 року відбулося чергове засідання навчально-методичної ради Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області.
   Голова Ради – директор центру Ольга Слюсарєва акцентувала увагу слухачів онлайн-засідання на порядку денному та важливості зазначених питань.
   Ліна Войченко, методист НМЦ ПТО, зробила ґрунтовний аналіз результатів роботи експертної групи з вивчення професійної діяльності викладачів і майстрів виробничого навчання у міжатестаційний період, які в 2023 році підлягають атестації.
   Про стан забезпечення комп’ютерною технікою, використання ІКТ в освітньому процесі, рівень цифрової компетентності педагогів ЗП(ПТ)О та методистів НМЦ ПТО доповіла учасникам зібрання методист інформаційно-аналітичного кабінету Наталія Палош.
   Тетяна Савченко, методист Центру, розповіла про стан ліцензування нових професій, видів підготовки ЗП(ПТ)О області.
   Радою прийнято рішення схвалити та направити навчальний посібник «Комп’ютерна графіка», розроблений Мушніковим А.В., викладачем спеціальних дисциплін ВПУ № 3 м. Мукачево, та Робочий зошит для лабораторно-практичних робіт із предмета «Технологія приготування їжі» (професія: кухар; кваліфікація: 4 розряд), розроблений Галас Н.П., викладачем спеціальних дисциплін Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування, на апробацію в заклади професійної (професійно-технічної) освіти.
   Членами навчально-методичної ради розглянуто та схвалено 2 навчальні посібники професійного спрямування: «Малювання та ліплення», «Інноваційні технології у приготуванні холодних соусів» (збірник інструкційно-технологічних карт для проведення уроків теоретичного та виробничого навчання), розроблені педагогічними працівниками закладів професійної (професійно-технічної) освіти області, що за результатами апробації отримали схвальні відгуки, для використання в освітньому процесі ЗП(ПТ)О області.
    На завершення погоджено зміст інформаційно-методичного збірника «Вісник 2/2023.

rada 2 23rada 3 23rada 4 23rada 5 23rada 6 23

Демчишин Г.С., методист
інформаційно-аналітичного кабінету

Прочитано 159 разів