Наші новини

logo nmc 01 18

  

06 березня 2023

Інтернет-олімпіади із предметів професійно-теоретичної підготовки за професіями: продавець продовольчих товарів і штукатур

 

   Відповідно до плану роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області відбувся ІІ етап інтернет-олімпіад із предметів професійно-теоретичної підготовки за професіями: продавець продовольчих товарів і штукатур.
   01 березня змагалися майбутні продавці – 6 здобувачок освіти з Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування та Державного навчального закладу «Мукачівський центр професійно-технічної освіти».
   02 березня в олімпіаді з професії штукатур взяли участь 10 здобувачів освіти – представники Свалявського професійного будівельного ліцею, Хустського професійного ліцею, Міжгірського професійного ліцею, Державного навчального закладу «Ужгородський центр професійно-технічної освіти», Державного професійно-технічного навчального закладу Білківський професійний аграрний ліцей. Вони змогли продемонструвати лише середній та достатній рівень знань, не подолавши 60-відсотковий бар’єр результатів, тому переможців не оголошено.
   Максимальна кількість балів, яку могли набрати учасники, – 89. З професії продавець продовольчих товарів І місце посіла Гапак Маріанна, ІІ місце – Бабунич Мар’яна (Ужгородське вище професійного училище торгівлі та технологій харчування).

   prodavez 1 23prodavez 2 23stukatur 1 23stukatur 2 23

Хільченко Т.О., методист
кабінету навчально-методичної роботи

Прочитано 105 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.in.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань