Наші новини

logo nmc 01 18

  

02 березня 2023

Медіаграмотність – вимога сучасної освіти

 

vuchovna 1 23   1 березня 2023 року Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Закарпатській області було проведено засідання обласної секції заступників директорів з виховної (навчально-виховної) роботи закладів професійної (професійно-технічної) освіти на тему «Медіаграмотність освітян – результат медіаосвіти».
   Засідання відбувалось у формі інтерактивного тренінгу, в якому взяли участь 16 представників ЗП(ПТ)О та методисти НМЦ ПТО. До присутніх з вітальним словом звернулася директор Закарпатської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Ф. Потушняка Канюка Олена Анатоліївна. Практичний тренінг проводили Любов Толстова та Вікторія Замула - працівники Інформаційно-ресурсного центру «Вікно в Америку», створеного за сприянням Посольства США на базі бібліотеки. Учасники тренінгу навчилися розпізнавати фейки в інфопросторі, відкидати деструктивні наративи інформаційного фронту, які можуть негативно впливати на свідомість здобувачів освіти, особливо в умовах війни.
   Керівник секції Вікторія Місюк ознайомила присутніх з навчальною програмою «Виднокурс», яку започаткувало Міністерство освіти і науки України разом з Програмою ЄС «EU4Skills: найкращі навички для сучасної України», метою якої є здійснення ефективної профорієнтаційної кампанії 2023 року. Освітній курс допоможе освітянам професійно-технічних закладів розробити успішну комунікаційну стратегію, створити якісний контент для вступників, модернізувати власну вебплатформу та оновити імідж професійно-технічної освіти Закарпаття.

vuchovna 2 23vuchovna 3 23vuchovna 4 23vuchovna 5 23

Місюк В.О., методист
кабінету виховної роботи

Прочитано 153 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.in.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань