Наші новини

logo nmc 01 18

  

01 березня 2023

Демонстрація креативу, творчості та професійної компетентності педагогів ЗП(ПТ)О Закарпаття

 

podium 1 23   Атестація – це відповідальний момент у діяльності педагогічного працівника, свого роду певний підсумок професійної діяльності у міжатестаційний період.
   28 лютого Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Закарпатській області за активної підтримки департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА-ОВА, участі членів атестаційних комісій І та ІІІ рівнів, провів педагогічний подіум «Кращі практики педагогів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Закарпатської області, які атестуються у 2023 році».
   На заході з вітальними словами виступили Ольга Слюсарєва, директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області, голова оргкомітету; Марʼяна Марусинець, директор департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА-ОВА; Оксана Довганич, заступник начальника управління – начальник відділу вищої, професійно-технічної освіти, науки, фізичної культури та спорту департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОДА-ОВА; заступник завідувача кафедри професійної і вищої освіти Центрального інституту післядипломної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України, доктор педагогічних наук, професор Ганна Романова; голова асоціації працівників професійно-технічної освіти Закарпатської області, директор Хустського професійного ліцею сфери послуг Дмитро Пригара.
   Під час двох сесій педагогічні працівники ЗП(ПТ)О (викладачі спеціальних та загальноосвітніх дисциплін, майстри виробничого навчання, керівники гуртків, вихователі, практичні психологи, соціальні педагоги), які атестуються в 2023 році, демонстрували свої кращі практики й методичні надбання та показали професійне зростання, творчу ініціативу, педагогічну майстерність.
   На широкий загал представлені електронні підручники, електронні дидактичні засоби навчання, цікаві методичні розробки уроків із використанням міжпредметних зв’язків, сучасних педагогічних, виробничих, цифрових технологій, які дають можливість раціональніше використати час уроку, зробити його цікавим, плідним і неповторним. Педагоги презентували практикуми для проведення уроків виробничого навчання (інструкційно-технологічні, інструкційні картки), розроблені відповідно до нових стандартів, навчальні посібники, сучасні матеріали комплексно-методичного забезпечення з професій, за якими здійснюється підготовка у ЗП(ПТ)О, відеоуроки, майстер-класи тощо. Комплексне використання можливостей цифрових засобів в освітньому процесі приводить до реального підвищення ефективності навчання.
   Присутні мали змогу переконатися у творчості, ініціативності педагогів ЗП(ПТ)О, їх прагненні підвищити якість підготовки кваліфікованих робітників та імідж професійної (професійно-технічної) освіти в цілому.
   Усі учасники заходу отримали сертифікати.

    podium 2 23podium 4 23podium 5 23podium 6 23podium 7 23
      podium 8 23podium 9 23podium 10 23podium 11 23podium 12 23
               podium 13 23podium 14 23podium 15 23podium 16 23podium 17 23
                  podium 18 23podium 19 23podium 20 23podium 21 23podium 22 23

Прочитано 187 разів

Копірайт ©

© 2016 НМЦ ПТО

Усі права на інформацію належать Навчально-методичному центру професійно-технічної освіти у Закарпатській області

Адреса НМЦ ПТО

88006 м. Ужгород,
вул. Будителів 3/1
тел.: (0312) 66-83-09

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://zpto.in.ua/

skype: nmc_pto

Пошук місцезнаходження

на мапі

Графік роботи

Понеділок - четвер: 8.00 - 17.00

П’ятниця: 8.00 - 15.00

Обідня перерва: 12.00 - 12.45

Вихідні: субота, неділя

Лічильник відвідувань