Версія для друку
08 грудня 2022

Консультування закладів П(ПТ)О з питань підготовки до проведення самоаналізу освітньої діяльності

 

Tvorch 2 2022Tvorch 1 2022

   На виконання наказів департаменту освіти і науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації від 23.11.2022 №№ 270 і 271 атестації підлягають окремі професії в Державному навчальному закладі «Ужгородський центр професійно-технічної освіти» (професії: електрозварник ручного зварювання і штукатур) та Тячівському професійному ліцеї (професія кухар).
   У зв’язку з цим 8 грудня працівниками НМЦ ПТО надавалася консультаційно-методична допомога керівному складу цих закладів щодо підготовки до проведення самоаналізу освітньої діяльності.
   Директор НМЦ ПТО Слюсарєва О.В. проінформувала про продовження процесу атестації закладів професійної (професійно-технічної) освіти в умовах воєнного стану.
   Методист Савченко Т.Л. ознайомила представників закладів освіти з процедурою проведення самоаналізу освітньої діяльності та підготовкою звіту про його результати. Вона зупинилася на вимогах до розробки, погодження та затвердження комплексних кваліфікаційних завдань, проаналізувала порядок їх проведення та оформлення протоколів.

Савченко Т.Л., методист
кабінету навчально-методичної роботи

Прочитано 124 разів