Версія для друку
10 листопада 2022

Вітаємо з нагородою!

 

stem 2022   Завершився Захід «Краща STEM-публікація – 2022», організований і проведений ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України, мета якого – залучення педагогічних працівників до вивчення актуальних питань розвитку STEM-освіти в Україні та представлення кращих результатів досліджень широкій педагогічній громадськості.
   Долучилися до цього Заходу і педагогічні працівники трьох закладів професійної (професійно-технічної) освіти Закарпаття.
   Приємно відзначити, що за результатами Заходу «Краща STEM-публікація – 2022» серед науковців, педагогів, аспірантів, студентів та інших зацікавлених осіб із різних регіонів України освітяни ЗП(ПТ)О області нагороджені (Наказ МОН України ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» № 68 від 01.11.2022):
   Грамотою Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти»
   Газдик Мирослава, директорка Вищого професійного училища № 3 міста Мукачево Закарпатської області.
   Луньо Микола, викладач фізики і астрономії Міжгірського професійного ліцею Закарпатської області.
   Подякою Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти»
  Лакатош Владислав, старший викладач, викладач фізики та астрономії Свалявського професійного будівельного ліцею Закарпатської області.
   Тож щиро вітаємо учасників Заходу, бажаємо креативності, ентузіазму та нових перемог у сходженні до професійного зростання.

Прочитано 202 разів